Μαθήτρια του 13ου Γυμνασίου διακρίθηκε σε διαγωνισμό λογοτύπου

vectorized_logo.png

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 13ου Γυμνασίου Hρακλείου συγχαίρει τη μαθήτρια Κατερίνα Αργύρη για τη διάκρισή της στο διαγωνισμό λογότυπου που διενεργήθηκε για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «BON APPETIT» .

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Οι συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες από τις συνεργαζόμενες χώρες, την Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα κλήθηκαν κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο να φιλοτεχνήσουν ένα λογότυπο το οποίο θα είναι αντιπροσωπευτικό για το θέμα του προγράμματος που είναι η διατροφή στους νέους.

Κατόπιν ψηφοφορίας που διεξήχθη και στα τέσσερα σχολεία των παραπάνω χωρών κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων συνολικά συγκέντρωσε το λογότυπο της μαθήτριάς μας Κατερίνας Αργύρη από το τμήμα Β1.
Έτσι, το λογότυπο της Κατερίνας μας, θα συνοδεύει όλα τα έγγραφα του προγράμματος, θα στολίζει την ιστοσελίδα του και θα το εκπροσωπεί για τα δύο χρόνια που θα διαρκέσει.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι εκτός από τα συγχαρητήρια και τον έπαινό μας, η νικήτρια θα βραβευθεί και με ένα τάμπλετ το οποίο θα της δοθεί σαν δώρο από τη συντονίστρια χώρα, την Ιταλία.

Φυσικά συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος σε αυτή τη διαδικασία και προσπάθησαν κι αυτά με τη δική τους εργασία. Ευχόμαστε να έχουμε πάντα τέτοιες διακρίσεις αλλά πάνω από όλα να έχουμε παιδιά με επιμονή, μεράκι και φαντασία».

Παράλληλα και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, συγχαίρει την Κατερίνα για την σημαντική αυτή διάκριση καθώς και όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους!

Πάντα Επιτυχίες!

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s