3 σκέψεις σχετικά με το “Ανακοίνωση

 1. Γιάννης Κυρικάκης

  πληροφοριακά, για όσους γονείς δεν είχαν το χρόνο να το ψάξουν από την περασμένη εβδομάδα που υπήρξε κατάληψη, το ψάξαμε κάποιοι γονείς και όσοι θέλετε τα παιδιά σας να κάνουν μάθημα μην περιμένετε ούτε από τον εισαγγελέα να κάνει κάτι, ούτε από την αστυνομία ούτε από πουθενά. Ως γνωστόν είναι 5-10 παιδιά που υποκινούν και άλλα 40-50 και κάνουν μία παράνομη ενέργεια:
  Ποινικός Κώδικας, άρθρο 334, παρ. 3:
  «Όποιος εισέρχεται παράνομα σε κατάστημα ή χώρο δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας ή νομικού προσώπου δημόσιου δικαίου ή επιχείρησης κοινής ωφέλειας ή παραμένει στους χώρους αυτούς παρά τη θέληση της υπηρεσίας που τους χρησιμοποιεί, της οποίας τη θέλησή του δηλώνει ο νόμιμος εκπρόσωπος ή ο υπάλληλός της, και προκαλεί έτσι διακοπή ή διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών»

  Όμως ο νόμος στην Ελλάδα ως γνωστόν δεν εφαρμόζεται πάντα και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι διευθύνσεις των σχολείων που είναι υπό κατάληψη έχουν την εξουσία να καλέσουν τον εισαγγελέα αλλά δεν το κάνουν γιατί θα μπλέξουν οι γονείς των παιδιών που είναι μέσα στο σχολείο και δεν το θέλουν.
  Όσοι γονείς λοιπόν θέλετε να προσπαθήσουμε να μην είμαστε όμηροι αυτών των μερικών παιδιών και τα υπόλοιπα 400 παιδιά να χαραμίζουν το χρόνο τους, ελάτε αύριο το πρωί 8:00 στο σχολείο να προσπαθήσουμε….

 2. Σε συνέχεια του σχολίου από τον κο Κυρικάκη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 5 και 12 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στον προαύλιο χώρο του σχολείου, τηρώντας όλα τα μέτρα αντιμετώπισης του Covid-19. Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Θα μπορούσε παράλληλα να συζητηθεί και ψηφιστεί, η όποια πρόταση για την αντιμετώπιση των καταλήψεων στο μέλλον.
  Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.

 3. Γιάννης Κυρικάκης

  Όποιος θέλει να μαζευτούμε γονείς και να ανοίξουμε το σχολείο είμαι διαθέσιμος να το οργανώσουμε: 6946 332552 Γιάννης Κυρικάκης
  Όλα τα υπόλοιπα που συζητήθηκαν στη συνάντηση των γονέων απόψε Πέμπτη 1/10/2020 είναι για πολιτική χρήση…κουβέντα να γίνεται δηλαδή….αν θέλουμε να μας κάνουν κουμάντο τα 13χρονα όλα καλά πάλι.
  Περιμένετε και κάποια στιγμή θα φτάσουμε να γίνουμε πολιτισμένη χώρα να κάνουν μάθημα τα παιδιά μας…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s