Ανακοίνωση Διεύθυνσης

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία! 

Εν όψει της έναρξης της διδακτικής χρονιάς, τη Δευτέρα 14/9/2020, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:   

1.Για την ομαλή λειτουργία του σχολείου έχουν ληφθεί από τη Διεύθυνση, το Σύλλογο Διδασκόντων και το λοιπό προσωπικό  όλα τα απαραίτητα, γενικά και ειδικά, προληπτικά μέτρα  κατά της διασποράς λοίμωξης COVID -19, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. 

2.Kατά την προσέλευσή του το παιδί στο σχολείο, να φοράει μάσκα και να έχει μαζί του πόσιμο νερό. Επίσης, αν και το  σχολείο διαθέτει αντισηπτικό χεριών  παρακαλούμε όπως  φέρει μαζί του  αντισηπτικά μαντηλάκια ή μικρού μεγέθους αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα ή και τα δύο, καθώς και χαρτομάντηλα.

3.Αν το παιδί σας εμπίπτει  σε κάποια από τις ομάδες, για τις οποίες  συστήνεται η μακροχρόνια αποχή από το σχολείο λόγω σοβαρού υποκείμενου νοσήματος, το οποίο και απευχόμαστε, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα, προσκομίζοντας τα απαραίτητα  δικαιολογητικά. 

4.Το πρόγραμμα της Δευτέρας 14/9/2020 έχει ως εξής: 

Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 8:15 π.μ., χωρίς τη συνοδεία γονέων-κηδεμόνων. Θα γίνει η κατανομή τους σε τμήματα και θα μπουν στις αίθουσές τους με τους υπευθύνους τμημάτων καθηγητές. Στη συνέχεια, θα τους διανεμηθούν τα σχολικά βιβλία. Ο καθιερωμένος αγιασμός θα τελεστεί στις 10:50 π.μ. με εκπροσώπους μαθητών και εκπαιδευτικών στον αύλειο χώρο. Οι λοιποί μαθητές θα βρίσκονται με εκπαιδευτικούς στις αίθουσες, τις όποιες  θα επισκεφθεί ο ιερέας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού,  οι μαθητές θα σχολάσουν. 

5.Από την Τρίτη 15/9/2020, στις 8:15π.μ., ξεκινούν κανονικά τα μαθήματα. Για το πρόγραμμα θα ενημερώσουμε τους μαθητές τη Δευτέρα. 

Καλή Σχολική Χρονιά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s