ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι,εν όψει του ανοίγματος  του σχολείου τη Δευτέρα 18/5/2020, έχει καταρτιστεί ειδικό σχέδιο για την ομαλή επαναλειτουργία του  και έχουν ληφθεί από τη Διεύθυνση ,το Σύλλογο Διδασκόντων και το λοιπό προσωπικό  όλα τα απαραίτητα γενικά και ειδικά προληπτικά μέτρα  κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέο κοροναϊό COVID -19, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Παρακαλούμε όπως μελετήσετε προσεκτικά τις οδηγίες που σας αποστέλλουμε συνημμένα, ώστε να προετοιμάσετε κατάλληλα το παιδί σας για την επιστροφή του στο σχολείο.
Eπειδή το κυλικείο θα παραμείνει κλειστό, μεριμνήστε ώστε το παιδί σας, κατά την προσέλευσή του, να έχει μαζί του νερό και φαγητό.
Η χρήση μάσκας στο σχολείο είναι προαιρετική.
Επίσης, αν και το  σχολείο διαθέτει αντισηπτικό χεριών, παρακαλούμε όπως  το παιδί σας φέρει μαζί του  αντισηπτικά μαντηλάκια ή μικρού μεγέθους αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα ή και τα δύο.
Αν το παιδί σας απουσιάσει, το αργότερο έως τη Δευτέρα  το πρωί ,18/5/2020, να μας έχετε  αποστείλετε τη σχετική  Υπεύθυνη Δήλωση που σας έχουμε επισυνάψει σε προηγούμενο μήνυμα ( σας ξαναστέλνουμε το σύνδεσμο εδώ https://drive.google.com/file/d/1NvH0wp8_A9IgAcj0NLWD6vR7eZ4aO6fW/view?usp=sharing).
Τέλος, βάσει της οδηγίας του ΕΟΔΥ που αναφέρει ότι δεν επιτρέπονται επισκέπτες στο χώρο του σχολείου, παρακαλούμε να αποφεύγετε την προσέλευσή σας στο σχολείο και να επιλέξετε την τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία μαζί μας.
Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια
Άννα Κλεινάκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s