Ενημέρωση – ΔΤ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου,
με αφορμή την επικείμενη επιστροφή των μαθητών στις τάξεις στις 18/5, αντιπροσωπεία του Δ.Σ του συλλόγου μας συναντήθηκε με τη διευθύντρια κ. Άννα Κλεινάκη τη Δευτέρα 11/5.
Στη διάρκεια της συζήτησης ενημερωθήκαμε για τις προετοιμασίες που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται προκειμένου το σχολείο, ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου και του ΕΟΔΥ, να υποδεχτεί τα παιδιά μας. Οπως ήδη γνωρίζετε τα παιδιά θα πηγαίνουν στο σχολείο εναλλάξ.
Ο μέγιστος αριθμός των μαθητών ανά βάρδια θα είναι 230, θα κάνουν τα διαλείμματα σε διαφορετικό χρόνο σε γκρουπ των 115 μαθητών και θα προαυλίζονται σε δύο διαφορετικές αυλές. Οι αίθουσες έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των θρανίων. Το σχολείο διαθέτει δύο μόνιμες καθαρίστριες οι οποίες εδώ και δύο εβδομάδες έχουν προχωρήσει σε απολυμάνσεις και καθαρισμό όλου του κτιρίου. Το σχολείο διαθέτει επίσης αντισηπτικά σε όλες τις αίθουσες και υγρό σαπούνι και χειροπετσέτες στις τουαλέτες. Τόσο στις αυλές στη διάρκεια των διαλειμμάτων ,όσο και στις τουαλέτες θα εφημερεύουν καθηγητές προκειμένου να υπενθυμίζουν στα παιδιά να κρατούν αποστάσεις. Όπως γνωρίζετε η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική.Η συνεργασία όλων μας είναι απαραίτητη έτσι ώστε το σχολείο μας να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά κάτω από τις νέες συνθήκες. Ευχόμαστε να είναι η μετάβαση ομαλή και να καταφέρουμε όλοι να βγούμε πιό δυνατοί και πιό σοφοί μέσα από αυτή την περιπέτεια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s