Σχολικά έργα …

Προς ενημέρωσή σας από το σχολείο…

  

Περατώθηκε πριν από ένα μήνα περίπου η κατασκευή στεγάστρου στον αύλειο χώρο του 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Το στέγαστρο καλύπτει έκταση 70 τετραγωνικών μέτρων και έχει τοποθετηθεί ακριβώς επάνω από τις δύο κεντρικές εξόδους προς την αυλή του σχολείου μας.

Όταν οικοδομήθηκε το κτιριακό μας συγκρότημα πριν από είκοσι χρόνια, δεν είχε γίνει πρόβλεψη αναφορικά με την κατασκευή στεγάστρου στην αυλή. Εδώ λοιπόν και αρκετά χρόνια, η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του σχολείου, αλλά και οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, είχαμε διαπιστώσει πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη να κατασκευαστεί ένα στέγαστρο στην αυλή του σχολείου, το οποίο θα προστατεύει τους μαθητές μας στις ώρες των διαλειμμάτων από τη βροχή (κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες), αλλά και από τον καυτό ήλιο (από τον Μάιο έως τα τέλη Ιουνίου, αλλά και κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου). Λόγω όμως της έλλειψης επαρκών χρηματικών κονδυλίων από τον Δήμο Ηρακλείου, δεν είχε δοθεί ως σήμερα η δυνατότητα κατασκευής στεγάστρου στο σχολείο μας.

Η Διεύθυνση του σχολείου, αλλά και η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα αισθάνεται υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία ΔΕΠΑΝΑΛ, τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Κωστάκη Γιάννη και τον  κ. Σμυρνάκη Εμμανουήλ για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο σχολείο μας, τον Δήμο Ηρακλείου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και τους γονείς που συνέβαλαν οικονομικά στην υλοποίηση του στεγάστρου.  Θεωρούμε πως η κατασκευή του στεγάστρου θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη μαθησιακή διαδικασία και στο εξής θα διευκολύνει κατά πολύ το εκπαιδευτικό μας έργο.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s