Βαθμοί τριμήνου και άλλες πληροφορίες..

Aγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 18-12-2015 στις 11:45 – 14:00 θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών. Στο χώρο του σχολείου την ίδια ώρα, θα βρίσκονται μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων, ώστε όποιος γονέας επιθυμεί να μπορεί να καταβάλει την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ.            

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας, μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ προσλήφθηκε Κοινωνική Λειτουργός με πεντάμηνη σύμβαση, η οποία θα παραβρίσκεται καθημερινά στο σχολείο κατά το ωράριο λειτουργίας του.

Στα καθήκοντά της θα είναι να υποστηρίζει τους μαθητές και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν κοινωνικά, οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα τα οποία παρεμποδίζουν την ικανοποιητική ένταξη, την προσαρμογή και την επίδοσή τους στο σχολικό περιβάλλον και στη μαθησιακή διαδικασία και να συνεργάζεται με τους καθηγητές.

Ο Σύλλογος των Καθηγητών σε περίπτωση που κρίνει, ότι κάποιος μαθητής του σχολείου αντιμετωπίζει θέματα και χρειάζεται βοήθεια και συμπαράσταση, θα τον παραπέμπει στην Κοινωνική Λειτουργό.

Όποιος γονέας ή κηδεμόνας επιθυμεί, μπορεί να κλείνει ραντεβού μαζί της, προκειμένου να συζητούν από κοινού οτιδήποτε θέμα αφορά στο παιδί του.

Θα θέλαμε, επίσης, να γνωρίζετε ότι τηρείται αυστηρά το απόρρητο των ατομικών και οικογενειακών πληροφοριών που αφορούν κάθε μαθητή.

Αν κάποιος γονιός έχει να παρατηρήσει κάτι ή χρειάζεται κάποια πρόσθετη διευκρίνιση, μπορεί να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση του σχολείου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s