Η βιβλιοθήκη μας!!

Αγαπητοί φίλοι,

το κόσμημα του σχολείου μας είναι έτοιμο!!

Μετά από πολύ δουλειά, κέφι και όραμα οι υπεύθυνες καθηγήτριες  Ειρήνη Σπυριδάκη και Σοφία Πολυχρονάκη μας παρουσίασαν το νέο χώρο της βιβλιοθήκης – αναγνωστηρίου.Ένας χώρος ανανεωμένος, καλόγουστος, ευχάριστος με πολλούς νέους τίτλους βιβλίων γνώσεων και λογοτεχνίας. Ο ρόλος του Συλλόγου Γονέων υπήρξε σημαντικός στην απόκτηση των βιβλίων και  γενικότερα στον εξοπλισμό του χώρου.

Η προσπάθεια ξεκίνησε με την τοποθέτηση πόρτας στον ανοικτό μέχρι πρότινος χώρο της Βιβλιοθήκης. Έτσι, δημιουργήθηκε ειδική αίθουσα για τους μαθητές που επιθυμούν να επισκέπτονται τον χώρο αυτό στα διαλείμματα.

Μαθητές με δημιουργική διάθεση, πρωτότυπες ιδέες και αγάπη για το βιβλίο συνεισφέρουν στην οργάνωση, ταξινόμηση και καταλογογράφηση των βιβλίων της Βιβλιοθήκης, στη διαδικασία του δανεισμού, στην προσπάθεια απόκτησης νέων βιβλίων, στην οργάνωση συναντήσεων – τηλεδιασκέψεων με συγγραφείς, στην περιοδική έκδοση του εντύπου της Βιβλιοθήκης 13ου Γυμνασίου με τίτλο «Βιβλιοτρόπιο». Περιμένουμε σύντομα με ανυπομονησία τη δημοσίευση της νέας  έκδοσης!

      PB180012-1

Ως γονείς είμαστε υπερήφανοι για το σχολείο μας, τη διεύθυνσή του και για τους καθηγητές εκείνους, που μπορούν να εμπνέουν τα παιδιά μας να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες!!

Ο Σύλλογος Γονέων είναι πάντα στο πλευρό τους.

PB180016-1

Στηρίξτε τις δράσεις του Συλλόγου μας. Δώστε μας δύναμη, για να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα! 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s